Dnes je středa 14. 11. 2018, svátek má Sáva. |


icon Facebook | Vyhledávání na stránkách

Nacházíte se: Kalendář akcí » Základy školního lyžování (kurz - akreditace MŠMT)

Kalendář akcí

 

Vyhledávání

Vyhledávání
Kalendář akcí:
Měsíc:
Rok:
Typ akce:
Činnost:
 

picture

Základy školního lyžování (kurz - akreditace MŠMT)

Kdy: 4. - 8.1. 2019
Kde: Penzion Říp - Velká Úpa (Krkonoše)
Datum uzávěrky přihlášek do (včetně): 3. 12. 2018


 

Program:            

♦ výuka a metodika jízdy na sjezdových a běžeckých lyžích (základy), (teorie/přednášky – praxe/sjezdovka) se závěrečnými zkouškami a získáním kvalifikace – Základy školního lyžování (OSVĚDČENÍ)

♦ teorie – technika jízdy

♦ praxe -  metodika jízdy

♦ didaktika

♦ vybavení -údržba

♦ bezpečnost na horách

♦ právní aspekty konání kurzů

Uplatnění: absolventi mohou pracovat s dětmi a mládeží ...na zimních akcích zaměřených na sjezdové lyžování.

Podrobné informace naleznete v souborech ke stažení

 

 

Platební informace


Číslo bankovního účtu:53437011/0100
Variabilní symbol:100 602 18
Konstantní symbol:
Cena:3100,- Kč
Poznámka k ceně:*2 700,- Kč člen ČASPV (dotace ČASPV)*** 4 050,- Kč ostatní*

Soubory ke stažení

Účastníci

  1. Stoklásek Petr
  2. Hegerová Aneta
  3. Ochozka Martin
  4. Meduna Martin
  5. Stoklásková Eva
  6. Pospíšil Zdeněk

Přihláška na akci


Účastník akce
Jméno:
Příjmení:
Věk:

Typ členství v ČASPV:
Místní příslušnost: Kraj
Region
Odbor
Způsob platby:
Požaduji ubytování:      
Požaduji stravu:      
Poznámka:

Kontaktní údaje
Ulice + čp.:
Město:
PSČ:
  
E-mail:
Telefon:

Rodinní příslušníci

+ Přidat rodinného příslušníka

* Pro odebrání existujících záznamů ponechejte formulářová pole prázdná.


Kontrolní obrázek
captcha






Martin Modl, 2009

Copyright © 2009 - 2018 | Česká asociace Sport pro všechny | spolek třetího tisíciletí

K provozování tohoto webu využíváme takzvané cookies. Cookies jsou soubory sloužící k přizpůsobení obsahu webu, k měření jeho funkčnosti a obecně k zajištění vaší maximální spokojenosti. Používáním tohoto webu souhlasíte se způsobem, jakým s cookies nakládáme. Další informace.