ČASPV (0)
Jak se stát členem
Soukromí/Deklarace
Zásady nakládání s osobními údaji na webu
Cookies
Kontakt - sekretariát
Základní informace
GDPR - ochrana osobních údajů
Dokumenty
Porady zástupců KASPV
Stanovy, základní dokumenty
Výroční zprávy
Valné hromady
Tiskové zprávy
Smlouvy
OSA, INTERGRAM
Generali
Úrazové pojištění
Výkonný výbor, kontrolní komise
Komise VV ČASPV
Komise certifikace kvality
Metodická rada
Ekonomická komise
Investiční komise
Komise zahraničních vztahů
Aktuality
Propagační komise
Redakční rada časopisu
Evidence členů
Evidence vyznamenaných
Systém managementu kvality
Materiály SMK
Zápisy KCK
Seznam certifikovaných odborů
Zápolení na dálku
SUPERHRÁČ
Mami, tati - HOP
CHOREO - CHALLENGE
55+, do sedel!
Sport a životní prostředí (SFORAE)
Plavecká soutěž měst
Fotodokumentace
2017
Přehled přihlášených měst
Výsledky
WG 2019 skladba dospělých
KDE nakupovat
CHCI ZDARMA kartu
Mobilní aplikace k nakupování
Komise školení
Aktuality
Komise zdravotní tělesné výchovy
Složení komise
Aktuality
Kalendář akcí
Subkomise psychomotoriky
Dokumenty komise
Složení komise
Aktuality
Kalendář akcí
English Informations
Komise všeobecné gymnastiky
Složení komise
Aktuality
Kalendář akcí
Výsledky soutěží SG, fotodokumentace
Dokumenty komise
Výsledky soutěží T-G, fotodokumentace
Komise hudebně pohybových forem
Tělovýchovná vystoupení
Dokumenty komise
Složení komise
Aktuality
Kalendář akcí
Komise rekreačních sportů
Složení komise
Aktuality
Kalendář akcí
Výsledky soutěží - fotogalerie
Dokumenty komise
Lektoři komise RS
Komise cvičení a pobytu v přírodě
Výsledky soutěží - fotogalerie
Složení komise
Aktuality
Kalendář akcí
Dokumenty komise
Lektoři komise CPP
Komise PD + RD
Složení komise
Aktuality
Kalendář akcí
Dokumenty komise
Komise žactva a mládeže
Složení komise
Aktuality
Kalendář akcí
Dokumenty, pravidla
Výsledky soutěží
Komise dospělých
Složení komise
Aktuality
Kalendář akcí
Komise seniorů
Složení komise
Aktuality
Kalendář akcí
Termínová listina centrálních akcí
Vyhlášení republikových soutěží
Krajská školení
Fotosoutěž
Sportovní, školicí a klubové centrum Praha
Pronájem prostor
Dům sportu Brno
Moravskoslezská KASPV
Výkonný výbor
Kalendář akcí
Aktuality
Jubilea
Regiony
RCSPV Ostrava
Odbory SPV
Tělovýchovná jednota Baník Ostrava,
HTJ Odra Ostrava,z.s.
Sport pro ženy Svinov,z.s.
TJ Sokol Ostrava-Nová Ves,z.s.
UNIE HLUBINA,z.s.
TJ Sokol Hrabůvka, z.s.
Sokol Pustkovec, z.s.
Sport klub Ostrava-Poruba 2
Tělovýchovná jednota Sokol Stará Bělá,z.s.
Jóga v denním životě,z.s.
Spolek Sport pro všechny Ostrava, z.s.
RCSPV Frýdek-Místek
Odbory SPV
TJ Slezan Frýdek-Místek
TJ VP Frýdek-Místek
SK Metylovice
TJ Sokol Palkovice
SSK Paskov
TJ Stará Ves n.O.
TJ Kunčice p.O.
RCSPV Karviná
Odbory SPV
Baník Karviná
Kovona Karviná
TJ Albrechtice
Slavoj Český Těšín
Baník Havířov
Slovan Havířov
TJ Depos Horní Suchá
Sokol Chotěbuz
Sokol Orlová/Poruba
Slavia Havířov/jóga
Slavia Havířov/ZTV
SK Slezan Orlová
SK SPV Havířov
TJ Lavina Těrlicko
SK Trend Třinec
Baby Club Česílko
RCSPV Bruntál
Odbory SPV
Studio Sport a Zdraví Rýmařov
RCSPV Nový Jičín
Odbory SPV
TJ Sokol Bartošovice
TJ Spartak Bílovec
TJ Klimkovice
ASK Tatra Kopřivnice
TJ Libhošť
TJ Mošnov
TJ Nový Jičín
TJ Sokol Pustějov
TJ Sokol Rybí
TJ Kotouč Štramberk
TJ Ženklava
ZRTV Žilina
ASPV Hladké Životice
Cheerleaders Nový Jičín
RCSPV Opavsko
Odbory SPV
Sokol Bobrovníky
Sokol Horní Lhota
Sokol Kateřinky
Sokol Slavkov
Dokumenty
Fotogalerie
Kuželky RCSPV Ostrava
Ostravský pohár v aerobiku
Jarní sraz RCSPV Ostrava
Seminář seniorů Kunčice p.O.
Foto Cvičíme na hradě
Volejbal MsKASPV
Pódiové skladby MsKASPV
Soutěž CPP Medvědí stezka
Atletika PD+RD
Letní slavnosti Doubí 2010
Foto Atletický čtyřboj MsKASPV
Sportovní gymnastika MsKASPV 2011
KUBB a WOODBALL RCSPV Ostrava
Plzeňská KASPV
Výkonný výbor
Aktuality
Kalendář akcí
Fotodokumentace
Výsledky soutěží
Regiony
RCSPV Rokycany
Kalendář akcí
Složení rady RCSPV
Aktuality
Výsledky soutěží
Odbory SPV
TJ Hrádek
Slovan Janov
Spartak Strašice
SSK Stupno
Všenice
FIT KLUB Zbiroh
RCSPV Domažlice
Složení Rady RCSPV
Aktuality
Kalendář akcí
Odbory SPV
Sokol Kout
Sokol Osvračín
Sokol Postřekov
RCSPV Plzeň - venkov
Složení rady RCSPV
Aktuality
Výsledky soutěží
Kalendář akcí
Odbory SPV
Sokol Dobříč
Sokol Druztová
Sport pro všechny Dýšina
Spartak Chrást
Pohyb Kaznějov
Sokol Kozolupy
DIOSS Nýřany
SPV Tlučná
Tatran Třemošná
Sokol Vejprnice
TJ Zruč
Sokol Žichlice
Fit club Veronika
ASPV při ZŠ Starý Plzenec
TJ Sokol Šťáhlavice,z.s.
OSPV Chotěšov,z.s.
TJ Keramika Chlumčany,spolek
TJ Přeštice,z.s.
RCSPV Tachov
Složení Rady RCSPV
Aktuality
Kalendář akcí
Odbory SPV
Sokol Bor
Aerobic live club
RCSPV Plzeň
Složení rady RCSPV
Aktuality
Výsledky soutěží
Kalendář akcí
odbory SPV
SK Plzeň Bolevec
SPV Božkov
TJ Košutka Plzeň,z.s.
SPV Litice
Junior club, spolek
TJ Lokomotiva
TJ Union
TJ Slavoj
SK Spartak Škoda
Studio 22
Studio J+A
Fitclub Vitalita
Burisportsacademy
Juniorsport Plzeň
Sport studio V+Š
ŠSK Ventura
AE Klub Lady
Flik - Flak Plzeň
SK MG Slovan Plzeň
RCSPV Klatovy
Složení rady RCSPV
Aktuality
Kalendář akcí
Odbory SPV
TJ Dolany
TJ Mochtín
SKP Okula Nýrsko
TJ Pačejov
TJ Sušice
TJ Klatovy
Středočeská KASPV
Aktuality
Kalendář akcí
Výkonný výbor
Revizní komise
Fotogalerie
PARTNEŘI SKASPV
Regiony
RCSPV Beroun
vedení RC
akce RC
odbory RC
RCSPV Benešov
vedení RC
akce RC
odbory RC
Sokol Teplýšovice, z.s.
TJ Sokol Čechtice, spolek
Slavoj Čerčany, z.s.
SK Bystřice. z.s.
Sokol Netvořice, z.s.
TJ Sokol Nesvačily, z.s.
TJ Sokol Neveklov, spolek
FIT KLUB ASPV Poříčí n/S.,z.s.
TJ Radošovice, z.s.
TJ Týnec n/S.,z.s.
Kondiční klub Benešov,z.s.
RC SPV Kolín
vedení RC
akce RC
odbory RC
TJ SK Bečváry
Slavoj Český Brod
Agro Kolín
Spartak Kutná Hora
TJ Ovčáry
TJ Předhvozdí
TJ Tři Dvory
Pohoda Týnec n/L.
Slavoj Žiželice
RCSPV Mělník
vedení RC
akce RC
odbory RC
Vitana Byšice
TJ Libiš
TJ Kralupy
ASPV Veltrusy
TJ Neratovice
Házená Mělník, z.s.
Dynamo Nelahozeves
RCSPV Mladá Boleslav
vedení RC
akce RC
Regiony
Sokol Loukovec, z.s.
AUTO Škoda Mladá Boleslav
Klub gymnastiky Bělá pod Bezd.
RCSPV Nymburk
vedení RC
akce RC
odbory RC
SPV Lysá n/ Lab.
TJ Rožďalovice
SKP Nymburk
Sokol Krchleby
RCSPV Praha - východ
vedení RC
akce RC
odbory RC
TJ AERO Odolená Voda
Atletika Stará Boleslav
Svornost Brázdim
TJ Sokol Senohraby
Sport Maker, z.s.
TVT Motion Mnichovice, z.s.
Mažoretky Hraběnky Kamenice, z.s.
SK Kamenice
TJ Jizera Kraný
TJ Tourist Říčany
RCSPV Praha - západ
vedení RC
akce RC
odbory RC
Červený Újezd
TJ Chýně
TJ Hostivice
TJ Slovan Hradišťko
TJ Tachlovice
TJ Vráž
TJ Štěchovice
Gymnastika Dobřichovice, z.s.
TEAMGYM Dolní Jirčany, z.s.
aktuality
fota z akcí
RCSPV Příbram
vedení RC
akce RC
odbory RC
Gymnastika Dobříš
TJ Spartak Příbram
TK PB tisk Bohutín
Tenisový Klub Březnice
RCSPV Rakovník
vedení RC
akce RC
odbory RC
TJ Čistá, z.s.
Lokomotiva Rakovník, z.d.
TJ Roztoky, z.s.
Karlovarská KASPV
Výkonný výbor
Aktuality
Kalendář akcí
Regiony
RCSPV Cheb
RCSPV Karlovy Vary
RCSPV Sokolov
Liberecká KASPV
Výkonný výbor a kontrolní komise
Aktuality
Kalendář akcí
Regiony
RC Liberec
Odbory
TJ Rochlice z.s.
Sportovní klub Sportaktiv z.s.
LOKO I
TJ Lokomotiva 3 z.s.
TJ Spartak Pavlovice spolek
TJ Dynamo z.s.
TJ Starý Harcovz.s
Cvičení Lída Hrádek z.s.
TJ Jiskra Vratislavice spolek
RC Česká Lípa
Odbory
Sokol Stvolínky
TJ Kvítko
TJ ASPV Zákupy
TJ Jiskra Cvikov
TJ Jiskra Mimoň
Jiskra Nový Bor
SK Jabloňka o.s.
SK Česká Lípa
SK dětí i dospělých v Doksech
Enliven Centre
RC Semily
Zlínská KASPV
Výkonný výbor a metodická rada
Kalendář akcí
Výsledky soutěží
Zápisy VV a MR
Aktuality
Regiony
RCSPV Kroměříž
Regionální rada
Zápisy z porad výboru
Kalendář akcí
Aktuality
Odbory
TJ Holešov
ASPV Loukov, z. s.
Sokol Podhradní Lhota
Sokol Pravčice
SK Kyselovice
Studio Activity Kroměříž, z. s.
RCSPV Vsetín
Plán práce
Zápisy ze schůzí
Metodická rada
Aktuality
ODBORY
TJ Rožnov p. R.
TJ SOKOL Střítež n.B.
TJ Valašské Meziříčí
TJ MEZ Vsetín
TJ Zbrojovka Vsetín
TJ Gumárny Zubří
RCSPV Zlín
Odbory regionu Zlín
ASPV SK Zlín, z.s.
ASPV TJ FS Napajedla, z.s.
TJ Jiskra Otrokovice, z.s.
TJ Sokol Vizovice
SK Žlutava, z.s.
SK Rytmik Zlín, z.s.
ASPV Slušovice, z.s.
SKM Výsluní ČASPV Uh. Brod, z.s.
SK Březolupy, z.s.
Aktuality
Kalendář akcí
Regionální rada a Metodická rada RCSPV Zlín
Královéhradecká KASPV
Školení instruktorů SPV III. třídy
19.ledna 2019 TV seminář - Cvičení pro zdraví i pro radost II
Výkonný výbor
Zápisy z VV KHKASPV
Aktuality
Seniorské hry - setkání generací
Kalendář akcí
Ocenění instruktorů
Regiony
RCSPV Rychnov nad Kněžnou
RCSPV Trutnov
Kalendář akcí RC Trutnov
soupiska nejmladšího žactva
soupiska žactvo + dorost
zimní pětiboj
RCSPV Hradec Králové
Kalendář akcí RCSPV HK
Kalendář akcí
RCSPV Jičín
RCSPV Náchod
Pozvánka na Ringo
TJ Sport po všechny Nové Město nad Metují
Pardubická KASPV
Výsledky soutěží
Fotogalerie
Den sportu 2008
Den sportu 2009
Den sportu 2010
Florbal 2009
Gymnastika
Ringo
Dokumenty
Výkonný výbor
Aktuality
Kalendář akcí
Regiony
RCSPV Svitavy
kalendář akcí RCSPV Svitavy
odbory RCSPV Svitavy
TJ Chornice
TJ Jevíčko
TJ Korouhev
TJ Lubná
TJ Slovan Moravská Třebová
TJ Osík
TJ Spartak Polička
TJ Staré Město
TJ Svitavy
TJ Vendolí
Aerobik klub Svitavy
TJ Němčice
RCSPV Chrudim
odbory RCSPV Chrudim
TJ Jiskra Heřmanův Městec
TJ Sokol Liboměřice
Raft club
SK Botas Skuteč
SK Třemošnice
kalendář akcí RCSPV Chrudim
RCSPV Pardubice
kalendář akcí RCSPV Pardubice
odbory RCSPV Pardubice
Jiskra Holice
TJ Pardubičky
Klub SPV Lázně Bohdaneč
ASPV Sokol Brozany
ASPV Sokol Chvojenec
ASPV Sokol Ostřetín
ASPV Sokol Dolní Ředice
ASPV Sokol Horní Ředice
Spartak Sezemice
Jiskra Rybitví
Klub SPV Pardubice
KASPV Vysočina
Zprávy z VV
FOTOGALERIE
Atletika 20.5.2017 Třebíč
Přehlídka podiových skladeb - Počátky 2017
Medvědí stezka - Maleč 3.6.2017
Bowling RCSPV Třebíč - dospělí, 4.3.2017
AKTUALITY
Dokumenty
Valné hromady
11.05. 2018 Valná hromada KASPV Vysočina
Výkonný výbor
Regiony
RCSPV Havlíčkův Brod
Seznam odborů RCSPV Havl.Brod
RCSPV Jihlava
Seznam odborů RCSPV Jihlava
RCSPV Pelhřimov
Zprávy z R RCSPV Pelhřimov
Odbory RCSPV Pelhřimov 2017
RCSPV Třebíč
Kontakty na odbory RC
Odbory RCSPV Třebíč 2017
Zprávy VV RCSPV Třebíč
Kalendář akcí 2019
RCSPV Žďár nad Sázavou
Zprávy ze schůzí a valných hromad 2015,2016
Odbory RCSPV Žďár n. Sáz. 2017
Kalendář akcí RCSPV Žďár n.S. - 2018
Jihomoravská KASPV
Výkonný výbor
Aktuality
Kalendář akcí
Regiony
RC SPV Blansko, z. s.
RC SPV Vyškov, z. s.
RC SPV Znojmo
RC SPV Brno město, z. s.
Sport pro všechny Praha
Aktuality
Kalendář akcí
Kontakty
Odbory
Jihočeská KASPV
Výkonný výbor
Aktuality
Kalendář akcí
Fotogalerie
Fota atletika KA 25.5.2013
Regiony
České Budějovice
Metodická rada
Aktuality
Kalendář akcí
Fotogalerie
Fotky gymnastika PD 9.4.2013
Fotky gymnastika PD 8.4.2014
Fotky Hry s míči 9.12.2013
odbory SPV
3301005 TJ KOH-I-NOOR
3301006 TJ Lokomotiva
3301009 SK Pedagog
3301063 SK Rudolfov
3301073 SK Lišov
3301100 TJ Vltava Č.B.
Českokrumlovsko
Výkonný výbor
Kalendář akcí
odbory SPV
3302012 Velešín
3302018 Sokol Č.Krumlov
Jindřichohradecko
Metodická rada
Kalendář akcí
Aktuality
Fotky 12.10.2017
Fotky 5.3.2017
Fotky 21.2.2016
Fotky 25.6.2016
Fotky 29.8.2015
odbory SPV
3302002 JISKRA Chlum
3303003 Jiskra Třeboň
3303004 TJ Lokomotiva
3303005 TJ Slovan J.H.
3303006 Budiškovice
3303007 Deštná
3303012 TJ Studená
3303013 TATRAN
3303014 SKOK J.H.
3303015 SK Popelín
3303016 Jiskra N.Bystřice
Písecko
Výkonný výbor
Kalendář akcí
Aktuality
Fotky atl 15.11.2014
Fotky 11.6.2016
Fotky 15.6.2016
fotky atl 29.11.2014
Fotky VH ČUS Písek 29.10.2014
Fotky D.Růžičková
Fotky 2.129.2015
Fotky 4.10.2015
Fotky florbal 2.2.2015
Fotky florbal RS PA mlžci 25.10.2014
Fotky florbal RS PA stžci 25.10.2014
Fotky 17.10.2015
Fotky 28.10.2015
Fotky 19.4.2015
Fotky 20.2.2015
fotky atletika RS 6.6.2015
Fotky 2.3.2016
Fotky 3.3.2016
Fotky 17.5.2015
Fotky 10.9.2015
Fotky 19.9.2015
Fotky 28.9.2015
Fotky 14.11.20105
Fotky 21.11.2015
Fotky L.Hejnová
Fotky Velikonoční florbalový turnaj v JH
Fotky M.Honzíková
Fotky Krajská atletika 31.5.2014
Fotky florbal Chyšky 23.6.2014
Fotky RS atletika 7.6.2014
Fotky florbal JH 3.5.2014
odbory SPV
3304002 Sokol Bernartice
3304019 TJ Chyšky
3304035 Spartak Písek
3304041 Slavoj Protivín
Prachaticko
Metodická rada
kalendář akcí
aktuality
Fotky vol 15.11.2014
Fotky cyklo 21.6.2014
odbory SPV
3305024 Sokol Zdíkov
3305025 Sokol Vl. Březí
3305026 Sokol Čkyně
3305027 Lčovice
Strakonicko
Metodická rada
Aktuality
Fotky bowling 3.6.2014
odbory SPV
3306001 TJ BLATNÁ
3306029 ČZ Strakonice
Táborsko
Metodická rada
Kalendář akcí
Aktuality
Fotky gymnastika 25.4.2013
odbory SPV
3307001 Spartak S. Ustí
3307003 Jiskra Bechyně
3307004 Spartak Sobě.
3307005 Viktoria Tábor
3307006 Loko Veselí n.L.
3307012 SK Tučapy
3307029 Sok. Radimovice
3307060 Jiskra Hlavatce
Ústecká KASPV
Výkonný výbor
Dokumenty
Aktuality
Kalendář akcí
Regiony
Děčín
Kontakty
Chomutov
Plán akcí
Kontakty
Odbory
TJ ZŠ SPV Chomutov
SK SPV Klášterec nad Ohří
TJ Klášterec nad Ohří
Pohyb a my Kadaň
Výsledky soutěží RC Chomutov
Litoměřice
Kontakty
Aktuality RC Litoměřicka
Dokumenty RC Litoměřicka
Kalendář akcí RC Litoměřicka
Odbory
Správná parta z.s.
TJ Litochovice
Slavoj Litoměřice
TJ Sokol Pokratice - Litoměřice
SK Štětí
Louny
Kontakty
Most
Kalendář akcí RCSPV Most
Kontakty
Teplice
Kontakty
Ústí nad Labem
Kontakty
Dokumenty
Kalendář akcí
Odbory
Chemička Ústí nad Labem
Spartak Ústí n. L.
MSK Trmice
Olomoucká KASPV
Kalendář akcí
Aktuality
Výkonný výbor
Regiony
RCSPV Jeseník
RCSPV Olomouc
Kalendář akcí RCSPV Olomouc
Rada RCSPV Olomouc
RCSPV Prostějovsko
RCSPV Přerov
RCSPV Šumperk
SPV Hanušováček
kalendář akcí
Kin-ball
SPS - Kolektivní člen
Obchodní partneři
Mediální partneři
Mistry s mistry
PrávěTeď - o.p.s.
Facebook

Počítadlo přístupů

Dnes: 810
Tento měsíc: 22 550
Celkem: 1 898 514
Dnes je čtvrtek 20. 06. 2019
Svátek má: Květa
Hledat
(0)

Zásady nakládání s osobními údaji na webu

Zásady nakládání s osobními údaji uživatelů webových služeb ČASPV.

Tento dokument shrnuje základní zásady nakládání s osobními údaji uživatelů webových služeb České asociace Sport pro všechny, z.s.., se sídlem Praha 5, Ohradské náměstí 1628/7, Praha 5 - Stodůlky, 155 00  (dále jen ČASPV), která v tomto případě působí jako správce osobních údajů. ČASPV postupuje při zpracování osobních údajů v souladu se zákonem 101/2000  Sb., o ochraně osobních údajů, ev. zákonem č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích, zákonem č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti, ve znění pozdějších předpisů a dalšími právními předpisy. Věnujte proto prosím výše uvedeným předpisům patřičnou pozornost.

Od 25.5.2018 se budeme namísto zákona č. 101/2000 Sb. řídit při zpracování Vašich osobních údajů Nařízením Evropské unie č. 2016/679, obecným nařízením o zpracování osobních údajů.

Pro jaké účely Vaše údaje zpracováváme?

Naše organizace nezpracovává osobní a další údaje uživatelů našich služeb jinak, než k zákonem připuštěným účelům, popř. k účelům, s nimiž uživatel vyslovil souhlas.

Není-li v příslušné podmínkách služby určeno jinak, pak jsou obvykle tyto údaje využívány k těmto účelům:

* plnění uzavřené smlouvy, resp. poskytování příslušné služby, kterou prostřednictvím našich stránek využíváte, vč. evidence takovýchto uživatelů a smluvních vztahů

* ochraně našich práv (např. pro případ soudního sporu týkajícího se našich služeb)

* statistickým účelům (v této souvislosti jsou ale Vaše údaje obvykle agregovány tak, že nelze určit Vaši totožnost)

* měření návštěvnosti našich stránek

* analýze Vašich preferencí a zobrazování obsahu, který odpovídá Vašim individuálním preferencím

* organizování  soutěží, doručování výher a zpravodajství o takových soutěžích

* zlepšování obsahu našich stránek a jejich vývoji

* zajištění bezpečnosti našich systémů a sítě před útoky zvenčí či zneužitím ze strany uživatelů

*  pro účely vedení účetní evidence a plnění dalších zákonných povinností (např. dokládání souhlasu se zpracováním osobních údajů, prevenci deliktní činnosti apod.)

* v přiměřeném rozsahu k přímému marketingu, tzn. cílenějšímu zobrazení obsahu a reklamy na našich stránkách jednotlivým uživatelům a k zasílání obchodních sdělení a to vč. tzv. remarketingu (cílené reklamě) a behaviorální reklamy. Za účelem behaviorální reklamy však vytváříme pouze jednoduché segmenty, nikoliv detailní profily uživatelů.

Právní základ zpracování

Právním základem zpracování Vašich osobních údajů je nezbytnost plnění smlouvy (vč. např. vymáhání vzniklých pohledávek), pokud se jedná o využívání našich služeb, které jste začali cíleně užívat (do nichž jste se registrovali), oprávněné zájmy ČASPV (dané zájmem na ochraně našich práv, zpracováním ke statistickým účelům, měření návštěvnosti našich stránek, analýze Vašich preferencí a zobrazování obsahu, který odpovídá Vašim individuálním preferencím, zlepšování obsahu našich stránek a jejich vývoji, zajištění bezpečnosti našich systémů a sítě a na přímému marketingu) a třetích osob (zejména našich smluvních partnerů podílejících se na plnění pro Vás či osob, které zmiňujete ve svých púříspěvcích)  a plnění zákonných požadavků (zejména předcházení deliktní činnosti, plnění požadavků podle předpisů o ochraně osobních údajů (zejména zákon č. 101/2000 Sb. a Nařízení č. (EU) 2016/679),
vedení účetnictví, plnění povinností podle daňových předpisů a předpisů regulujících reklamu (zejména zákon č. 40/1995 Sb.) ).

Zpracování pro některé účely přímého marketingu (např. zasílání obchodních sdělení třetích osob e-mailem), může být založeno také na Vašem souhlasu. Upozorňujeme, že udělené souhlasy ke zpracování osobních údajů mohou být kdykoliv odvolány na níže uvedených kontaktech, případně také v nastavení jednotlivé služby. Tím není dotčena zákonnost zpracování vycházejícího ze souhlasu, který byl dán před jeho odvoláním.

Jaké údaje zpracováváme, jak dlouho a jaké jsou jejich zdroje?

Údaje, které shromažďujeme v souvislosti s registrovanými uživateli
našich služeb, mohou obvykle obsahovat Vaše jméno a příjmení, e-mail,
použité heslo, údaje zadané do těchto služeb a údaje o Vaší
aktivitě v rámci služeb. Dále budeme zpracovávat údaje o tom, jakým
způsobem jste nám poskytli souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů
(obvykle uložením informací o způsobu a době udělení souhlasu, vč. např.
Vaší IP adresy, ze které jste zaklikli příslušné políčko) a kdy jste jej odvolali.

Veškeré osobní údaje jsou zpracovávány pouze v rozsahu nutném pro
naplnění výše uvedených účelů a pouze po dobu nutnou pro výše dosažení
uvedených účelů, nejdéle však po dobu stanovenou příslušnými právními
předpisy či v souladu s nimi. Osobní údaje předávané ČASPV uživatelem
s jeho souhlasem jsou zpracovávány do odvolání souhlasu; naše organizacet
však může i po odvolání souhlasu některá taková data zpracovávat, pokud
k tomu má jiný zákonný důvod (např. pro doložení skutečnosti, že jsme
údaje zpracovávali se souhlasem či pro možnost obrany proti právním
nárokům).

Údaje získané v rámci registrace a po dobu využívání registrované služby jsou obvykle ukládány po celou dobu registrace a dále obvykle 6-12 měsíců po jejím zrušení. Následně jsou obvykle ukládány po přiměřenou dobu pouze základní identifikační údaje, údaje o udělení/odvolání souhlasu a údaj o tom, z jakého důvodu byla registrace ukončena či údaje tvořící součást provozních záloh a logy aktivity v rámci účtu. Vždy si prosím podrobně prostudujte příslušné podmínky dané služby, kde jsou obvykle uvedena podrobnější pravidla pro nakládání s osobními údaji. Pokud se jedná o dobu zpracování, pak není-li výslovně uvedena
v podmínkách služby či stanovena právním předpisem, vycházíme při určení
přiměřenosti doby zpracování osobních údajů zejména z těchto hledisek (i) délky promlčecí doby s rezervou pro to, abychom se dozvěděli, že byla podána žaloba či zahájeno jiné řízení, (ii) pravděpodobnosti vznesení právních nároků vůči naší společnosti, (iii) předpokládaných lhůt pro detekci útoků na naši síť či jiných zjištění narušení bezpečnosti (iv) obvyklých postupů na trhu a doporučení dozorových orgánů a (v) pravděpodobnosti a významu hrozících rizik.

Rizika a doporučené postupy

Každé zpracování osobních údajů s sebou nese určitá rizika. Ta mohou být různá s ohledem na rozsah zpracovávaných údajů a způsob jejich zpracování. Níže uvádíme některé doporučené postupy, které Vám mohou pomoci ochránit Vaše data:

- pokud nám poskytujete Vaše údaje, vždy se zamyslete nad tím, zda je
nutné dané údaje poskytnout

- zejména pečlivě byste měli zvážit poskytnutí údajů, které se týkají Vašeho osobního života a jeho aspektů nesouvisejících s účely, pro které je poskytujete nebo údajů určených ke zveřejnění 

- pokud máte pocit, že po Vás vyžadujeme příliš mnoho údajů, kontaktujte nás, prověříme přiměřenost našeho požadavku

- osoby mladší 18 let jsou zvlášť zranitelné. Pokud se bude předávání údajů týkat těchto osob, je nutné obzvláště pečlivě zvážit všechny okolnosti. Zároveň je nutné zvážit, zda k poskytnutí takových údajů není třeba souhlas těchto osob či jejich zákonných zástupců (např. rodičů)

- okud jste osobou mladší 18 let, v případě, kdy máte pochybnosti o tom, zda jste schopní se správně rozhodnout, prodiskutujte celou záležitost se svým rodičem (či jiným zákonným zástupcem) či nás zvlášť kontaktujte

- pokud se budete přihlašovat do našich systémů prostřednictvím hesla, použijte vždy unikátní silné heslo, které nebudete využívat pro jiná zařízení a přístupy

- Vaše heslo nikomu nesdělujte či nezpřístupňujte, ani našim zaměstnancům

- sdělení Vašeho hesla po Vás nikdy nebudeme vyžadovat, dejte si proto pozor zejména na různé e-mailové výzvy ke sdělení hesel


- pokud budete mít pocit, že ze strany naší organizace nejsou plněny veškeré povinnosti, došlo k neoprávněnému úniku dat nebo že se někdo vydává neoprávněně za našeho spolupracovníka, sdělte nám to prosím co nejdříve

- snažíme se vždy udržovat tato poučení aktuální. Proto čas od času budeme provádět úpravy těchto pravidel. U podstatnějších úprav Vás budeme informovat zvlášť, přesto není na škodu si čas od času znovu tato pravidla pročíst


Česká asociace Sport pro všechny, z.s.

Ohradské náměstí 1628/7
155 00 Praha 5
IČ: 00551368
DIČ: CZ00551368

Tel: 242 480 301
E-mail: sekretariat@caspv.cz
www.caspv.cz

Copyright © 2009-2019 Česká asociace Sport pro všechny

2009 - 2019 Martin Modl

K provozování tohoto webu využíváme takzvané cookies. Cookies jsou soubory sloužící k přizpůsobení obsahu webu, k měření jeho funkčnosti a obecně k zajištění vaší maximální spokojenosti. Používáním tohoto webu souhlasíte se způsobem, jakým s cookies nakládáme. Další informace.

OK, souhlasím